Tjänster


Hos Taxibil Lerum finns en lång och gedigen erfarenhet kring taxitransporter och vi arbetar målmedvetet för att leverera service med högsta kvalitet, både vid korta och längre resor.

Som kund kan du alltid känna dig välkommen till oss på Taxibil Lerum. Vi utför resor för privatpersoner, företag, hotell, försäkringsbolag inom Lerum med omnejd, men tar även emot ordrar för längre resor.

Förbeställningar, helst gjorda före 21:00 senast dagen innan ger förtur oavsett tid på dygnet.

Välkommen att ringa oss 0302 - 155 70

 

Bud med taxi

Har du paket eller brev som måste fram snabbt?

Taxibil Lerum utför il-bud, dvs bud som utförs omgående.

Läs mer


Landvetter

När du vill ta dig till eller från Landvetter flygplats gör du det tryggt och säkert med oss. Vi hämtar dig när du skall åka och väntar på dig när du anländer. Alltid till ett fast pris.

Ska du resa med flyg från Landvetter hjäper vi dig gärna att boka din taxi så att du är framme i lagom tid.

Läs mer


Resa med barn

Hos Taxibil Lerum reser även våra yngsta kunder tryggt och säkert.

Barn från tre år och till dess att barnet är minst 135 cm ska han/hon alltid sitta på en bälteskudde, framåtvänd. I våra bilar finns alltid minst en bälteskudde. Vi har även bilar med två inbyggda bälteskuddar.

Läs mer


Storbil

Är ni fler än fyra som ska åka kan ni beställa så kallad storbil. Vi har en Tesla model X som har plats för 6 passagerare (dock med begränsat utrymme för bagage) och en van som har plats för 7 passagerare med lite mer bagage. Eftersom dessa bilar är populära rekommenderar vi att ni förbeställer så är chansen större att vi kan tillgodose ert behov.

Läs mer


Rullstol

Behöver ni rullstolstransport kan vi hjälpa er. Denna typ av fordon kan tyvärr inte direktbokas. Kontakta oss på telefon 0302 - 155 70 eller på mail för att förboka eller veta mer.

© 2021 Taxibil Lerum